KOMPANI13

Et scenekunstkompani som forsker i moderne utrykksformer med figurteatrets virkemidler.

VISJON:

Kompani13s visjon er å etablere et markant scenekunstensemble med kontinuerlig drift, som skal være med å utvikle og definere det frie scenekunstfeltet i Bergen og Vestlandet.

Kompani13 vil være med som en aktiv pådriver for tilretteleggingen av premisser og rammevilkår for den frie scenekunsten!

Kompani13 ønsker å være et ensemble på høyt kunstnerisk nivå og drive nyskapende og seriøs figurteaterformidling. Vi ønsker å legge vekt på flere og nye formidlingsformer og tørre å bruke figurteateret til å formidle både filosofiske og politiske samfunnstemaer.

INFORMASJON OM KOMPANI13:

 

OM OSS - hvem er vi_17.pdf

Årsrapporter:

ÅrsrapportK13_19.pdf

ÅrsrapportK13_18.pdf

ÅrsrapportK13_17.pdf

ÅrsrapportK13_16.pdf

Årsrapport K13_15.pdf

Årsrapport K13_14.pdf

 

Save

Save

 
 

Jorunn Lullau

Hun er utdannet figurteaterskuespiller og har vært frilans skuespiller i Bergen siden 1992. Hun har vært tilknyttet Den Nationale Scene, Hordaland Teater, Rikskonsertene, Sogn og Fjordane teater, Bergen Byspill og Dukkenikkerne. Har Praktisk Pedagogisk utdannelse fra HIB og Teaching Artists-utdanning fra Seanse, senter for kunstproduksjon ved Høgskolen i Volda. Hun lager kunstprosjekt for mange ulike grupper. Hun tar også andre frilansoppdrag innen både film og teater.


CV


facebook

Jan Holden

er en markant teaterkunstner i Bergen med mange års fartstid som både skuespiller, dukkefører, regissør og teknisk produsent og han ble høsten 2012 funnet kvalifisert og innvilget ansettelse i Skuespiller- og Dansealliansen. Han har også hatt toårig arbeidsstipend fra Statens kunstnerstipend. Jan Holden har vært fast tilknyttet scenekunstgruppen Dukkenikkerne inntil Jack Markussen flyttet, og driver nå Dukkenikkernes teaterverksted sammen med Marte Synnevåg.


CV


facebook

Steinar Thorsen

er en teaterkunstner fra en rekke prosjekter i og utenfor Bergen. Han var i 8 år kunstnerisk leder for Vestlandske Teatersenter og har bl.a. mottatt Bergen Teaterforenings Rampeløktpris (1997) og Nøtterøy Kommunes kulturpris (2012). Steinar Thorsen har vært kunstnerisk leder for frigruppen Turboteateret (Bergen) og Norges eldste frie teatergruppe Thesbiteateret (Tønsberg). Han startet og ledet den internasjonale teaterfestivalen MINI MIDI MAXI og har vært regissør, manusforfatter og skuespiller i en rekke oppsetninger, bl.a. på Den Nationale Scene, Teater Ibsen og Det Norske Teatret.


CV


facebook

© 2020 kompani13.