Den Magiske Skogen.

 

Kompani 13 hadde stor suksess hos de minste med forestillingen "Treet" under Festspillene i 2016. Nå lager vi en helt ny forestilling om alt det magiske som skjer i en skog.

Konseptutvikling: Jorunn Lullau, Jan Holden og Steinar Thorsen

På scenen:
Jorunn Lullau
Jan Holden
Robin Jacobsen

Regi: Steinar Thorsen

Scenografi og dukker: Jan Holden
Kostymer: Marte Synnevåg
Musikkomposisjon: Tarjei Vatne
Innspilling og produksjon: Tarjei Vatne og Leslie Egerer
Produsent: Hjørdis Steinsvik
Foto, film og dokumentasjon: Fana Fotostudio/ Jannecke Strønen

I den magiske skogen, lever mange av naturens merkelige og morsomme vesener. Noen kjenner vi igjen, andre har vi kanskje aldri møtt. I natten glitrer selvlysende skapninger, og oppe i trærne beveger fargerike fugler og kvikke ekorn seg,  mens den store kloke uglen overvåker det hele. 

 

Vi ønsker også i denne forestillingen å utforske form og innhold med utgangspunkt i de kognitive grensene som defineres for barn i denne alderen.  Vi vektlegger bruk av lys, enkle former, enkle bevegelse og klare farger. Vi vil bruke enkle figurer som dyr, fugler og innsekter som følges av et spesialkomponert lydbilde.  Vi vektlegger elementer som gjenkjennelse og bekreftelse, samtidig som forestillingen skal by på variasjon og skifte i tempo og rytme. Handlingsforløp er underordnet, sammensetning av handlingen skal være absurd og overraskende.

 Booking av forestilling og prisforespørsel ta kontakt på:     teater(@)kompani13.no

trailer av forestillingen: Her

 

Forestillingen er produsert i samarbeid med Den Nationale Scene. 

© 2021 kompani13.